Gott nytt år!

Här blir det inga nyårslöften it´s for suckers.. eller kanske inte jag vet inte.. men det brukar bli så att de hålls inte till slut. Så det känns bättre och bara göra sitt bästa i allt man vill göra!

Som det kanske märks så var det ett BRA tag sen jag skrev här, det beror på att jag har haft ganska mycket att göra, som skola, träning och massa annat i hemmet. Imorgon hoppas jag på att det blir lite lugnare, då ska jag börja lite med ett annat skol projekt som måste in nästa vecka också......

Men idag blir det bara och ta det lungt och vänta på det nya året, med nära och kära!

Så vi ses nästa år... låter långt men det är bara några timmar kvar bara
Ha det bra och Gott nytt år på er!


Här lämnar jag er med ett ganska roligt klipp...
Va inte så kaxiga....säger jag bara


Hemma igen..

Sitter här och försöker fixa med min dator som är så himla långsamt!!!
Vissa säger att de inte sitter vid min dator men har hittat en hel del saker som visar fel.... Man är ju inte direkt dum man vet vart man ska kolla, datum, aktivitet m.m






Så nu håller jag på och defragmenterar datorn, borde egentligen inte skriva när den håller på och arbetar... men men, det tar så lång tid att nu fick det bli så!

Kan säga att förskylningen vägrar lämna mig! fyfan och har en sån jävla hosta, börjar man hosta kan man typ inte sluta och snuvig som bara den!

Datorn verka gå lite snabbare nu...hihih
men vi får se efteråt
hur bra den blev


What a day, alltså!

Har nu äntligen blivit varm i kroppen igen efter dagens väntande på tåget. Skulle till skolan, träffa Nasse och göra våran storyboard, kan säga att jag kom inte långt, det var nämligen KAOS med pendeltågstraffiken, ja men det är som om det aldrig har snöat i Sverige. SÅ himla weird alltså, det förstår jag inte... Men alla tåg var försenade och man fick vänta i typ 40 minuter på att de skulle komma. Så med snöstormen som var idag hann man ju frysa ihjäl!

Jag kände mina tår knappt, och när de började tina så gjorde så himla ont, som att de höll på och brinna!

Men i alla fall vi bestämde oss för att ses i stan och fixa med vårt arbete.
Möte sen upp brorsan och hans tjej för att köpa lite julklappar men vi hittade inget.... börjar få lite panik alltså!

jepp  och jag vill inte ens berätta om när jag skulle åka till killen för det var en till loong story om tåg, buss, tunnelbana...
pallar inte med sånt....

SKIT SL säger jag bara!



Nu ska jag dricka mer TE

ha det bra allihop

snöboll...

Snön har äntligen kommit

Jag tycker att det är mycket bättre med snö än med ingenting, för det första blir det mer ljusare och för det andra visst blir kallt, men jag tycker inte att det känns lika kallt som när det inte är någon snö plus att utan snö så blir det så himla grå, mörkt och trist! Bäst av allt är att man får mer julkänsla av snö....

På tal om julkänsla, måste börja köpa julklappar, men det här är det värsta med julen, vad ska man köpa?!?!
Det är samma visa varje år, man blir så stressad för man har ingen aning om vad man ska köpa plus att det är så mycket folk i affärerna, alla är lika stressade....USCH!!! Det här är nog det sämsta med julen. Men jag erkänner det är så kul när man ser granen full med julklappar och att få julklappar....hihihih....

Jag får börja imorgon med det här!
Imorgon blir det:
Först skola, skriva en storyboard till vår trailer vi ska göra.
Sedan till stan och kolla runt och handla lite.
Efter köpa julgran med familjen....

åhhhh....
Får ta en sak i taget....



The grudge

Igår höll jag och Nasse på och göra projektbeskrivningen för en kurs som heter postproduktion, medans så passade på och kollade runt lite på youtube för att få lite ideer och sånt, eftersom vi tänkte göra en typ en trailer till en skräck film. När jag kollar runt tänker jag, ska kolla på hur The grudge tjejen gjordes, hittade ett klipp och tittade på den, det började bra och sen när man såg att hon förvandlades höll jag på och skita på mig!!! Fy fan alltså jag blev så rädd att jag inte hittade pause knappen eller kunde stänga av klippet, vart så rädd att jag inte kunde röra mig....hahaha..

Efteråt skrattade jag bara åt det, men det var inte kul de sekunderna den läskiga scenen visades....

här är klippet i alla fall....
Jag kan säga att jag var inte förberedd på att de skulle bli så läskigt, så det är nog därför jag reagerade så...hehehe



Nu var det några dagar sen!

Det var ett litet tag sen jag skrev här, men det beror på att jag har varit sjuk och inte har kunnat vara i killens lägenhet, för mäklaren har typ visning hela tiden! Kan säga att hon inte har lyckats så bra med att få den såld, känns lite dåligt ioch med att hon sa att det var bra tid och sälja och en del massa annat sälj babbel.

Jag har heller inte börjat köpa några julklappar, har typ lite ont om pengar men det löser sig nog, ska följa med lillebrorsan nu och kolla efter lite julklappar.

Ser på klockan att jag måste börja röra på migmåste ta tåget och möta upp bror i stan.

Får berätta lite mera sen..

ha det bra
hej

Så typiskt!

Idag är det första dagen man får vila upp sig efter uppgifterna i skolan!
Och jag känner att min hals är konstig som att jag kommer att bli sjuk, så där att det gör ont lite, fan fan fan fan  och jag som ville träna, men jag kanske gör det ändå!!!
Det är sååå typiskt!!!

Nä ska snart börja röra på mig ska dricka min tesito som jag har gjort till mig med citron och hounung och så ska jag ta en alvedon. Det blir nog bra!



När jag tar det här brukar det kännas bättre faktiskt...

Nu blir och dricka upp allt det här
så ha det bra
hej

Lite snabbt...

Ja, här är jag igen, efter en låååång dag i skolan, i alla fall kändes det så vi gick igenom våra sekvenser som vi hade analyserat och berättat om vilka effekter som användes för att göra scenen osv. Kan säga att det gick bra, jag hade valt en sekvens ur THE FANTASIC FOUR. orkar inte berätta mer om det det räcker för idag!! Kan säga att seminariet var jätte intressant ändå.....

Nu ska jag kolla lite på TV och bara ta det lungt helt enkelt
Ska bli så skönt och slippa tänka på skol saker i nån dag....


så lägger in klippet i alla fall....

Men ha det bra allihop pejz

Jag måste ut ...

Jag får nämligen inte vara i lägenheten vid 4 får då kommer mäklaren, det är tydligen visning igen, så då är det bara och ta sitt SH*T och gå, men som tur är ska jag träffa Nasse tidigare i skolan för att fixa lite saker innan lektionen.
Här sitter jag och äter min hamburgare, det går ju inte och börja laga mat heller för då måste en massa saker fram och det skulle ta alldeles för lång tid och röja undan allt!

Ja så så ligger det till, jag får nog dra upp persiennerna också och vädra innan....
så nu ska jag äta klart och göra det sista i lägenheten och sen blir det skola

Jag vill att det här skoldagen ska vara ÖVER snabbt!!!!!det är nämligen seminarie, jag hatar de, men de är alltid obligatoriska, så det är bara och stå ut..

så hej då bajs korv

Det har varit fullt upp!!

De senaste veckorna har jag haft ganska mycket att göra, både i skola och hemmet....
Har hjälpt killen och städa undan allt för visning och det var inte lite, för mäklaren ville typ inte ha någonting
i lägenheten så det var bara och hitta plats, jag fattar ingenting, det ska se bebott ut men det får typ inte finnas något... vad är det här för nåt?!?!?!
I alla fall sedan har jag haft 2st inlämningsuppgifter i skolan den ena skulle lämnas in igår och jag lyckades lämna in den lite tidigare, så var det den andra en analysuppgift, ibland har jag lite svårt för skriva, så jag tänkte skriva lite varje dag men det gick ju inte med tanke på och fixa lägenheten + att man har inte kunnat sova så bra för man har saker och tänka på men idag lyckade jag fixa den, nu är jag klar!!!
tack och lov!!!

Nu ska jag bara ta det lungt, för jag känner mig så trött och har ont i kroppen och känner att min hals är konstig som om jag kommer tappa rösten snart....

Nä... imorgon känns det som om att det är sista jobbiga skoldagen, sen är det över!
Det kommer fler uppgifter men de här var de jobbigaste....

Nu... vilodags!

ha det bra allihop

Helt slut!

Jag är helt slut i kroppen nu, vaknade tidigt av att killen gick till sjukgymnasten för sista gången för att kolla sitt knä, det gick bra, för nu får han börja hoppa och springa, men får ändå vara försiktig och inte överanstränga knät för mycket för den är fortfarande lite svag. I alla fall efter det mötte jag honom i stan för att gå och träna, kan säga att vi var ganska trötta och sega, för vi har ändå haft mycket och fixa med lägenheten.

På väg hem lämnade vi nycklarna till mäklaren. Så när vi kom hem tänkte vi städa men var alldeles för trötta att vi fick sova lite. Men nu är det äntligen fixad!!! Vi tog bort allt spm mäklaren ville, för visning som sker på nu på söndag, så nu får man inte vara här.....
Efter det är det bara och börja flytta allt igen och städa så att det blir heeeelt rent, så att köparna får ett fint hus.

Nu ska vi lägga oss och kolla på TV....

God natt....


Nu var man helt död

Jag sov inte så bra idag, och vaknade tidigt av att killen gick till jobbet.
Jag förökte somna om men lyckades inte, sedan vid 12 började jag och fixa för att dra till skolan vid 1
för jag skulle nämligen träffa Nasse för att fixa vår filmanalysuppgift som vi har i skolan.
Nu känner jag mig helt död!!!! är så himla trött, ska fixa lite med min uppgift innan jag möter killen i stan när han har slutat jobbet......
Jag känner att jag skulle kunna lägga mig och sova till imorgon!

Braindead

Braindead så känner jag mig just nu, har suttit med en uppgift som vi har tills nästa vecka och den handlar om layout och bilder. Det började bra men efter att man har försökt göra 3 olika exempel så blir man helt blind och allting känns fel och dålig, man är aldrig nöjd, så nu får det vara nog får fortsätta med den imorgon eller nåt.
Har nämligen 2 inlämningsuppgifter tills nästa vecka.....
galet.....

Nu har fotograferna i alla fall varit här och fotat, så på söndag och måndag är det visning... så det blir och städa, ta bort möbler och massa annats Sh*t...
Jag hoppas bara och hinna med allt...

Oj vad sent det var!

Kollade på klockan nyss o såg att den var 2:25, imorgon tisdag, blir det fotografering igen av lägenheten då de bilderna de tog sist blev tydligen dåliga när de skulle printas ut... I really dont get it....  klantigt av de!

Idag var jag i skolan i alla fall, det gick bra Nasse och jag redovisade vår sista labb, nu är det bara 2 uppgifter (själv)och 2 projekt (grupp) kvar, läser nämligen två kurser samtidigt därför blir det lite mycket ibland, men men, vi får se till och fixa det..

Snart är det dags och sova ska bara borsta tänder...
får se hur det blir imorgon...

RSS 2.0